Na 16 jaar vroeg Nicky Tamara eindelijk ten huwelijk

Redactie KW

Tamara Vercruysse en Nicky Roman uit Oostende zijn al een hele tijd samen. Nooit kwam trouwen ter sprake tot Nicky onverwachts toch op zijn knieën ging en Tamara ten huwelijk vroeg.

Nicky (35) en Tamara (33) ontmoetten elkaar in het uitgaansleven. Ze waren toen 16 jaar. Na een tijdje vriendschap begonnen ze een relatie. Dit was toen niet zo evident en ze gingen terug uit elkaar. Ze verloren elkaar even uit het oog, maar geruime tijd later kwamen ze toch terug op elkaars pad. Ze gingen uit op dezelfde plaats en hadden dezelfde vrienden, dus elkaar niet zien leek onmogelijk. Na veel wikken en wegen, besloten ze om dan toch de relatie een nieuwe kans te geven en met succes deze keer.

Gelukkig gezin

“Op 18 december 1999 namen we het besluit dat we toch niet zonder elkaar konden”, begint Tamara. “Na onze eerste relatie hadden we even geen contact, maar ik bleef toch aan hem denken. Ik liep toen nog school, Nicky ging al werken. De relatie liep goed deze keer, we hadden het gevoel dat we alles aankonden. En zie, samen hebben we nu al twee schatten van dochters. Op 9 januari 2001 werd onze eerste dochter Chelsey geboren. De geboorte van Chelsey bracht ons nog dichter bij elkaar. We zochten een eerste liefdesnestje uit en die vonden we in de Leffingestraat.”

“Wat waren we een gelukkig gezin, wij samen met ons dochtertje, ons geluk kon niet op. Natuurlijk hadden we onze ups en downs, maar die heeft iedereen. We wisten met ons geluk geen blijf toen ons tweede dochtertje Chalyna werd geboren. Op 10 september 2007 kwam ze ter wereld, een schat van een kind. Chalyna maakte ons gezin helemaal compleet.”

Op de knieën

“De jaren gingen voorbij en er werd nooit over trouwen gepraat”, gaat Tamara verder. “Eigenlijk waren we al gelukkig zoals het nu ging. We hoefden daarvoor niet te trouwen, wat niet wil zeggen dat ik er soms niet eens stiekem aan dacht… We vierden nieuwjaar met familie, toen Nicky me de grootste verrassing van mijn leven bezorgde. 1 januari 2015 blijft voor altijd in mijn geheugen gegrift als de dag dat Nicky iedereen met verstomming sloeg. Om middernacht stipt ging Nicky na meer dan 16 jaar samen te zijn, op de knieën en vroeg me ten huwelijk.”

“Hoe verrast ik ook was, nadenken hoefde ik geen seconde. Mijn antwoord was dan ook ja, natuurlijk wil ik met Nicky trouwen. Op 18 juni van dit jaar geven we elkaar het jawoord in het bijzijn van onze mooie dochters, die nu ondertussen 15 en 8 jaar zijn, en onze familie en vrienden. Wat de toekomst brengt weet niemand, maar we hebben nog plannen. Graag zouden we ons eigen huisje kunnen kopen. Samen hebben we al vele watertjes doorzwommen, maar elke keer steunen we elkaar in alles en slaan we ons er door. En dat plannen we te doen voor de rest van ons leven.” (JRO)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier