Muziek en vuur staan centraal tijdens kermis in kasteeldomein van Zonnebeke

04/09/16 om 10:59 - Bijgewerkt om 10:59

Zonnebeke Park was opnieuw de grote publiekstrekker tijdens de jaarlijkse kermis.

Muziek en vuur staan centraal tijdens kermis in kasteeldomein van Zonnebeke

Het evenement blijft het publiek bekoren. © ZB

Het park in het kasteeldomein liep opnieuw goed vol voor het jaarlijks gebeuren waarbij muziek en vuur centraal staan. Het muzikale gedeelte werd verzorgd door de Nederlandse brassband Heavy Hoempa en DrumSpirit uit Dadizele. Alles klonk prachtig op een mooie kermiszaterdagavond in het park. De vele toeschouwers genoten naast de muziek van de Nederlandse vuurkunstenares Annemarie Schoonens, die het binnenplein inkleedde met vuursculpturen.

De absolute topper was het vuurwerk met de kasteelvijver als prachtig decor. Park, dat georganiseerd wordt door de dienst toerisme en gratis wordt aangeboden, blijft het publiek bekoren. Na het vuurwerk bleef het publiek genieten in het park of trok het volk naar de verschillende cafés waar aangepaste muziek werd gespeeld.

(NVZ)

Stem mee voor de Krak van je gemeente
Het voorbije jaar lieten heel wat mensen in jouw gemeente zich op een positieve manier opmerken. Krant van West-Vlaanderen ging op zoek naar deze mensen en nomineerde hen voor de Krak van jouw gemeente. Ontdek hier de Krak-kandidaten van jouw gemeente en breng jouw stem uit. Zo plaats jij hen mee op het podium dat ze werkelijk verdienen!

Meer nieuws uit