Moorsleedse Velodroomvrienden zijn er weer met hun Rode Neuzen Tocht

Redactie KW

Wandelclub De Velodroomvrienden kijkt al uit naar zijn jaarlijkse wandeltocht ‘Rode Neuzen Tocht’, op zondag 28 december. En het zal dit jaar, als we de weerberichten mogen geloven, écht met rode neuzen te doen zijn.

Ieder jaar tussen Kerstmis en Nieuwjaar zorgt wandelclub De Velodroomvrienden Moorslede voor een winterse gezinswandeling in en rond de gemeente. Dit jaar bestaat de Rode Neuzen Tocht opnieuw uit vier verschillende parcours, van 5, 10, 15 of 20 kilometer. Vorig jaar had de tocht nog een recordopkomst van 2574 deelnemers en de wandelclub hoopt alvast om dat record dit jaar opnieuw te verbreken.

De wandeltocht gaat op zondag 28 december van start aan het Gemeenschapscentrum De Bunder in de Iepersestraat. Vanaf 7.30 uur tot 15 uur kunnen wandelaars zich inschrijven en starten. Voor iedere deelnemer wordt er gratis glühwein of fruitsap voorzien tijdens de tocht. Wie zijn spaarkaart inruilt van de Velodroomtour, krijgt in ruil een geschenk. Deelnemen kost voor federatieleden 1,10 euro en voor niet-leden 1,50 euro. Wie meer informatie wil over het parcours, kan die verkrijgen via 0472 41 19 25. (AFM)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier