Mojito’s en sigaren op Cubaans dansfeest van Zonta Kortrijk

Sybil Soenen, Hilde Famaey, Alexandra Vanhamme, Sabine Destrooper, Veronique Flipts en Laurence Boulez nodigen uit ten dans. © GBA
Redactie KW

Op vrijdag 16 maart organiseert Zonta Kortrijk CubaNight voor het goede doel.

Het bestuur en de leden van Zonta Kortrijk nodigen iedereen uit voor CubaNight in Tranzit op vrijdag 16 maart vanaf 21 uur. Je kan tot de vroege uurtjes dansen op het ritme van de Live Superior Dance Band en dj So-Fiesta. Tussendoor kan je proeven van mojito’s en sigaren. Tickets kosten 15 euro. Met de opbrengst van het dansfeest, ondersteunt Zonta drie lokale projecten: De Korf, Tele-Onthaal en Kompas Kortrijk.

Zonta Club Kortrijk is een serviceclub, maar vooral een groep van 38 dynamische vrouwen. De Zontians zetten zich als vrijwilliger in om de status van vrouwen en kinderen, zowel op regionaal als op internationaal niveau te verbeteren. Ze streven naar een betere wereld, waarin vrouwen zichzelf volledig kunnen ontplooien en waarin elke vrouw toegang heeft tot onderwijs, gezondheidszorgen, politieke, juridische en economische ondersteuning en waarin geen enkele vrouw in angst leeft voor geweld. (MVM)

Kaarten via zonta.kortrijk.belgium@gmail.com en aan de deur.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier