Modeshow brengt 3.000 euro op voor Borstkliniek

Redactie KW

Vrijdagavond mochten de verantwoordelijken van de Club der Werkende Dames van de OLV van Lourdes Ziekenhuis de cheque van 3.000 euro in ontvangst nemen.


Op 3 april 2014 ging voor de 3de keer een modegala door voor het goede doel. Onder het meterschap van Business and Professional Women (BPW), werkte artistieke duizendpoot Noël Mylle opnieuw een kunstzinnige modeshow uit ten voordele van de borstkliniek van het O.L.V. van Lourdes Ziekenhuis. Deze keer werd de ondersteunende zorg bij patiënten met borstreconstructies in de verf gezet. Het modegala ging door in de kerk van Beveren-Leie. Het was de eerste keer in België dat er een modespektakel plaats vond in een kerk. Mannequins die de catwalks van Parijs en Londen sieren, kwamen naar Waregem om de lente- en zomercollecties van enkele toonaangevende regionale zaken te showen.

Het modegala was een succes.

“We konden genieten van een zeer gesmaakt, artistiek evenement. Per verkochte inkomkaart ging er 5 euro naar de borstkliniek, alsook de opbrengst van de drankenverkoop achteraf op de receptie. Dit evenement resulteert in een cheque van 3.000 euro die ons overhandigd werd door Theatre de la Mode onder het meterschap van BPW Waregem” verduidelijkte verantwoordelijke Kaatje Coucke tijdens de receptie.

De borstkliniek zal deze milde gift graag inzetten voor allerhande initiatieven die het lichaams- en zelfbeeld van borstkankerpatiënten opwaarderen. Noël Mylle overhandigde de cheque aan Kaatje Coucke, Claire Joye en Maryse Goeminne.

(YVW/foto HDV)