Miss Thalia in De Panne verkozen tot Miss Drag Queen 2016

Redactie KW

Tijdens een spectaculaire show in De Boare gingen de Carnavalszotten Kort en Goed afgelopen zaterdag naar jaarlijkse gewoonte op zoek naar hun Miss Drag Queen. In een uitverkochte zaal werd de Oost-Vlaamse Miss Thalia gekroond tot Miss Drag Queen 2016.

De Miss Drag Queen verkiezing was afgelopen zaterdag toe aan een uitverkochte 12de editie. Na een moeilijke start is deze show doorheen de jaren uitgegroeid tot een van de grootste travestieverkiezingen van België. In de bomvolle polyvalente zaal van De Boare werd Miss Thalia uit het Oost-Vlaamse Zele tijdens de spannende en spectaculaire show verkozen tot Miss Drag Queen 2016. Vijf jaar geleden stond zij voor het eerst op de bühne als showqueen. “Ik vind het super om elke keer opnieuw de mensen te kunnen entertainen. Een lach, een traan, een glimlach op het gezicht van het publiek, alsook de appreciatie… Meer verwacht een artiest niet”, zegt de nieuwe Miss Drag Queen.

Alle kandidates waren aan elkaar waard. De jury had het bijzonder moeilijk en moest bij de puntenverdeling letten op de kleine details. Uiteindelijk werden Princess Miley en Tyra Crystal verkozen tot eredames. (EDP)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier