Mike vraagt Nathalie ten huwelijk na bevalling in Oostende

Redactie KW

Emotie en geluk in de kraamafdeling: nadat Nathalie Zeebroek op vrijdag 13 juni beviel van dochtertje Maybelle, vroeg papa Mike Devolder haar dinsdag ten huwelijk met een knieval in haar kamer in het AZ Damiaan.

Nathalie Zeebroek (22) en Mike Devolder zijn al twee jaar een koppel; dolverliefd en zopas de trotse ouders van Maybelle. Hun prinsesje zal er in de zomer van 2015 bij zijn als haar ouders elkaar het jawoord geven. Mike verraste zijn Nathalie namelijk enkele dagen na de bevalling met een huwelijksaanzoek. Hij ging voor haar op de knieën en ze zei ja.

“Ik heb dit huwelijksaanzoek al zes maanden geleden gepland, zonder dat Nathalie van iets wist. Het was mijn bedoeling om haar direct na de bevalling ten huwelijk te vragen, maar een spoedkeizersnede gooide roet in het eten”.

Om zijn huwelijksaanzoek perfect te maken had Mike de vroedvrouwen van het AZ Damiaan ingelicht en ingeschakeld. “Niet alleen wij twee waren heel emotioneel, maar ook de verpleegsters hadden tranen in de ogen”, zegt Mike.

Lees hierover ook in Krant van West-Vlaanderen editie De Zeewacht

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier