"Mijn molen stopt eigenlijk nooit met draaien"

11/08/17 om 16:00 - Bijgewerkt om 16:07

De geur van versgebakken hamburgers met ajuin, pintjes in bekers, veertigers met hun 10-jarige dochter of zoon aan de promostand, een 80-jarige op zijn fiets in de straat met zijn wit-rode sjaal aan: dit moet wel het stadion van KV Kortrijk zijn. Tussen het feestgedruis van de eerste match van het seizoen loopt Horeca- en Eventmanager Laurent Messine (28) doelgericht nog even naar de chalet vooraan aan het plein: een laatste check-up. Nu de match begint kan hij even rustig ademen.

Zaterdagmiddag om 13u30 kom ik aan op een leeg plein aan de Veekaa. De poorten staan wagenwijd open, de rolluiken van het secretariaat naar beneden. De deur zwaait open en een ontspannen Laurent Messine in short komt naar buiten: "Je zult lachen, maar ik ben op dit moment nog aan het strijken. De hemden werden pas gisteren geleverd dus zag ik geen andere mogelijkheid om het nog snel in orde te krijgen, dus steek ik dan al te graag zelf de handen uit de mouwen", lacht hij.
...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!