Midzomermatinées zorgen voor gezellige sfeer op Overleie

12/06/16 om 13:34 - Bijgewerkt om 13:34

Zondagvoormiddag ging de tweede van in totaal vier Midzomermatinées door op Overleie.

Midzomermatinées zorgen voor gezellige sfeer op Overleie

Op de foto herkennen we vooraan van links naar rechts bezoekers Ann Vanhaverbeke en Tony Hugelier en standhouders Christophe Vanbecelaere en Kathie Ledeene. © Foto ICK

Ook nu weer was er een gezellige drukte te bespeuren. Ann Vanhaverbeke en Tony Hugelier zijn trouwe bezoekers van de Midzomermatinées. "We zullen naar alle vier de zondagse Midzomermatinées van Harelbeke naar hier op Overleie afzakken, omdat er een heel gezellige sfeer is met een heel sfeervolle markt hier op het binnenpleintje. Je kan ook rustig een koffie drinken onder een boom. Op een zonnige dag doet het zelfs denken aan een vakantie in Spanje."

Ook de organisatoren zijn tevreden over deze tweede van vier zondagse Midzomermatinées. Trui Steenhoudt van Handelscomité Overleie en Joshua Dutré van Dierenartsen Overleie : "Vandaag zijn er 88 standhouders. Vorige week waren dit er 110. Dit overtreft zelfs onze stoutste verwachtingen. We zijn zeker ook tevreden over het aantal bezoekers." Op zondag 19 juni en zondag 26 juni gaan de derde en vierde Midzomermatinée door op Overleie. Iedere matinée kunnen er lotjes gekocht worden aan 1 euro per lotje. De trekking van de prijzen wordt voorzien op de laatste matinee.

(ICK)

Meer nieuws uit

Lees meer over:

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!