Middelkerke zoekt beeldambassadeurs voor groot fotoproject

Burgemeester Janna Rommel-Opstaele en schepen van Toerisme Michel Landuyt. © (Foto MF)
Redactie KW

De gemeente Middelkerke trapt een nieuw project op gang: Machtig Middelkerke.

“We willen onze troeven in beeld brengen. Daarvoor gaat Machtig Middelkerke op zoek naar beeldambassadeurs, liefhebbers van fotografie. Heb je oog voor goede foto’s? Trek je er graag op uit en ken je mooie plekjes in Middelkerke? Mail ons je foto’s door en help mee de uitstraling van Middelkerke bepalen”, zegt burgemeester Janna Rommel-Opstaele.

Opdrachten van werkgroep

“Een werkgroep zal gerichte opdrachten uitsturen zodat de beeldambassadeurs op pad kunnen. De ingestuurde foto’s worden verzameld om te publiceren in De Sirene, de website, de nieuwsbrief en de vernieuwde toeristische brochure. Ook in het straatbeeld zal je de foto’s frequent terugvinden. De bedoeling is dat het project groeit en verschillende jaren duurt. We willen zo de inwoners nog meer betrekken bij het reilen en zeilen in de gemeente. Aan Machtig Middelkerke hangt een promotiecampagne vast”, klinkt het.

Naamsvermelding en eeuwige roem

“De eerste opdracht die we uitsturen, was het Bierweekend van vorig weekend. Verder zijn we vooral op zoek naar foto’s in de categorieën strand- en dijktaferelen, sport in Middelkerke, het prachtige hinterland, toegankelijkheid en mobiliteit in Middelkerke , logeren en topevenementen in Middelkerke en Middelkerke tijdens hoog- en feestdagen. Ook andere foto’s mogen ingestuurd worden. Een beeldambassadeur krijgt naamsvermelding bij elke foto, eeuwige roem en zijn of haar foto als uithangbord van Middelkerke”, aldus nog Janna-Rommel Opstaele.

“We zoeken mensen die houden van fotografie en een leuke kijk op de gemeente hebben. Jong of oud, professioneel fotograaf of amateur-instagrammer: iedereen die een foto kan maken, mag meedoen. We vragen wel kwalitatieve hoogstaande foto’s. Voor alle concrete info, surf naar www.middelkerke.be/machtigmiddelkerke.”

(MF – Foto MF)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier