Meteen volle bak voor 'Zomeren op de Vismarkt'

10/06/17 om 19:52 - Bijgewerkt om 19:50

Gisterenavond werd op in Brugge de derde editie van 'Zomeren op de Vismarkt' afgetrapt. Prachtig zomerweer, allerlei lekkere hapjes en drankjes en een optreden van de Swing Time Society Big Band onder leiding van Ghislan Slingeneyer zorgden voor een ware volkstoeloop.

Meteen volle bak voor 'Zomeren op de Vismarkt'

De Vismarkt liep vrijdagavond meteen goed vol. © SVV

Van vrijdag 9 juni tot 25 augustus kun je elke vrijdag tussen 16 en 22 uur op de Vismarkt in Brugge terecht voor het oergezellige 'Zomeren op de Vismarkt'. Bij de lancering van de derde editie mag je van een succesformule gewagen. "Zes uur lang zijn opnieuw hapjes en drankjes aan democratische prijzen te verkrijgen in een after work-formule", zegt de Brugse schepen van Lokale Economie Hilde Decleer (CD&). "Hierbij zetten onder meer lokale neringdoeners als De Gouden Karpel, De Visscherie, de Hollandse Vismijn, Wijnbar Est, Kaashuys Den Hof, Pergola en de Brugse Ginclub hun beste beentje voor om iedereen op zijn wenken te bedienen."

Dankzij die samenwerking valt er een stevig aanbod vishapjes, kaas en wijn te verkrijgen. Elke vrijdagavond wordt ook in muzikale animatie voorzien. "Leuke ontmoetingen blijven de beste manier om mensen naar de binnenstad te lokken in een wereld waar heel veel online gebeurt", vindt Decleer.

(svv - foto svv)

Meer nieuws uit

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!