Met Okra toeren in en rond Dadizele

Redactie KW

Op donderdag 5 juni pakt de sportsectie van de plaatselijke Okra-afdeling uit met ‘Toeren in en rond Dadizele’, een sportief dagvullend programma.

“Het is de bedoeling dat wij zowel Okra-leden als niet-leden een gevarieerde sportieve dag laten beleven”, geeft sportverantwoordelijke Henriette Vanryckeghem mee. “Daarbij komen alle disciplines aan bod die wij het jaar door beoefenen. Er kan die donderdag gewandeld worden over diverse afstanden, er staan fietsritten op het programma en de dansgroep geeft demonstraties. Voor de minder mobiele 55-plussers wordt er een treintje ingelegd naar een verrassende bestemming, waar een minder gekende sport wordt beoefend. Na vier uur wordt het steeds meer gekende en beoefende kubb-spel gespeeld. Over de middag wordt een aperitief en broodmaaltijd geserveerd, de dag wordt afgesloten met een warme maaltijd.”

Deze dag meebeleven kost voor Okra-leden €20, niet-leden dragen €25 bij. Bij de eerste editie profiteerde een tachtigtal deelnemers van dat aanbod, verleden jaar waren er zowat honderdtwintig aanwezigen. Dat is ook het streefgetal voor deze zesde editie.

Voor het volledige programma, alle info en inschrijving kan je terecht bij Henriette Vanryckeghem, Azalealaan 22, 056 50 31 08, e-mail h.vanryckeghem@skynet.be.

(RBD)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier