Menen kroont Hein Vanhaezebrouck officieel tot ereburger

27/08/15 om 20:36 - Bijgewerkt op 28/08/15 om 08:42

Nadat Hein Vanhaezebrouck de landstitel binnenhaalde met zijn Buffalo's, werd hij nu ook officieel tot ereburger van Menen gekroond. Familie, vrienden van vroeger en nu, trainers van vroeger en huidige spelers waren het over een ding eens : "Hein is gepassioneerd door voetbal en gedreven in alles wat hij onderneemt."

Hein Vanhaezebrouck werd op het gemeentehuis van Lauwe, deelgemeente van Menen, officieel als ereburger aangesteld door burgemeester Martine Fournier. De trainer die de Buffalo's vorig seizoen tot landskampioen schopte woont nu wel niet meer in Lauwe, maar hij is er wel opgegroeid. Hij doorliep er ook alle jeugdreeksen van White Star Lauwe, beter bekend als de 'Wietstar'. Zijn vader Walter - vorig jaar in juni overleden - was er secretaris en jeugdtrainer. Hein zat er in een erg sterke lichting met Rudy Ducoulombier, Bart Maes en Lorenzo Staelens, die het alle vier tot de eerste ploeg.
...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!