Menen: 2016 wordt het jaar van Charlotte Dewulf

21/01/16 om 12:58 - Bijgewerkt om 12:58

Op 28 februari gaat Charlottes kortfilm 'Adam en Eva' in première maar intussen draaien de voorbereidingen voor haar afstudeerfilm 'Ampersand' op volle toeren. En hoewel ze door haar drukke agenda tijdelijk minder vaak in Menen vertoeft, staat de stad volledig achter Charlotte : dat bewijst in de eerste plaats de Krak-verkiezing. "Al die stemmen voor mij, dat doet enorm veel deugd !"

2016 is pas uit de startblokken geschoten en Charlotte kijkt uit naar een belangrijk jaar. Met stip op één staat haar afstudeerfilm 'Ampersand'. Ook deze keer trekt ze de kaart van de fantasie. "Het scenario schreef ik zelf. Het vertelt het verhaal van een wereld waarin je moet betalen om te mogen spreken. Wil je babbelen, dan moet je naar een praatcafé om woorden te kopen. Hoofdpersonage Ampersand wordt verliefd op Cedille en wil haar dat vertellen, maar hij heeft niet genoeg geld om woorden te kopen."
...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!