Meizangers uit Koolskamp zetten vinkenseizoen in

De Meizangers hebben een nieuwe bestuursploeg met onder andere Petra Clarisse, Wim Vandenheede, Rebecca Vervaele en Xavier Mullier. Anderen waren verontschuldigd voor de foto. (JD - foto ARD)
Redactie KW

Het bestaan van de vereniging kwam weer even in het gedrang, maar intussen heeft een nieuw bestuur zijn schouders onder de vereniging gezet.

Vooral het echtpaar Wim Vandenheede-Petra Clarisse heeft zijn schouders onder de vereniging gezet. “Van huis uit kregen wij de vinkensport met de paplepel ingegeven”, vertelt Wim. Petra is de nieuwe voorzit(s)ter van de Meizangers, gesteund door echtgenoot Wim Vandenheede (gewestafafgevaardigde), Xavier Mullier (penningmeester), zangkeurder Eric Soenens, medebestuursleden Carine Vandenbulcke en Willy Moeyaert en café Den Uil lokaalhoudster Rebecca Vervaele.

De nieuwe bestuursploeg had nog met een bijkomende moeilijkheid te kampen. “Door de afbraak van het Zonneke in de Ardooisestraat moest naar een nieuwe locatie uitgekeken worden voor de Dag van de Fluiteniers van De Meizangers op zaterdag 5 juli. Gelukkig mogen we gebruik maken van de loods van de familie Dejonghe in de Zwevezeelsestraat”, klinkt het

(JD-foto ARD)

Meer in Krant van West-Vlaanderen, editie De Weekbode Roeselare van vrijdag 18 april.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier