Meer dan 3500 deelnemers voor de twee Neptunus Run

Redactie KW

Zondagvoormiddag was het een drukte van jewelste in het Kamp van Lombardsijde naar aanleiding van de twee editie van de Neptunus Run.

Er waren meer dan 3500 moedige lopers die vanaf 13.00 uur in verschillende waves de start namen voor een parcours van 10 km met daarbij nog eens 15 hindernissen waaronder enkele serieuze kuitenbijters. De deelnemers kregen hindernissen met ronkende namen te verwerken zoals “Omaha Beach”, “Crawl or Die” en “Leap of Faith”. Die konden ze nog individueel afwerken maar bij “Smell Like Team Spirit” hadden de lopers elkaar nodig om deze tot een goed einde te brengen.

Meer dan 3500 deelnemers voor de twee Neptunus Run


Alle deelnemers aan de Neptunus Run waren unaniem: de Neptunus Run verdient zijn plaats in de Spartacus Series. Niet alleen is dit een loodzware survival run zoals de Spartacus Run, Race Against Nature en Battle of the Ardennes, maar de altijd aanwezige wind, af en toe regen, koude en helse omstandigheden op het strand zorgen voor dat tikkeltje extra uitdaging. Wie finisht, is voor altijd God van de Zee!

Alle deelnemers die de Run tot ene goede brachten kregen een mooie herinneringsmedaille. (EDK-foto’s EDK)