Marvin (Temptation Island) pleegde vluchtmisdrijf: “Het is iemand die uit is op geld”

Zelf kan hij er wel nog mee lachen, getuige daarvan deze 'mug shot' die hij maandag op zijn profiel op Facebook postte. © Facebook/Marvin Ndiribe
Redactie KW

De jongeman zal voor de rechter moeten verschijnen voor vluchtmisdrijf na een ongeval onder invloed van vrijdag.

Een nachtje stappen is voor Temptation Island-deelnemer Marvin (22) slecht afgelopen. Hij reed vrijdagnacht in de Langestraat dronken een ander voertuig aan en pleegde vluchtmisdrijf. De politie kon de jongeman pas uren later klissen. Uit de eerste vaststellingen bleek dat de flamboyante Marvin had gedronken. “Het is een geldwolf, er is helemaal niks gebeurd”, zegt Marvin.

Toen het slachtoffer voorstelde om er de politie bij te halen, vluchtte Marvin weg

Een gezellig avondje uit met vrienden liep vrijdagnacht uit op een sisser voor de fel bekritiseerde Marvin, nadat hij eerder al negatief in beeld kwam bij Temptation Island. Bij het verlaten van zijn parkeerplaats reed hij met zijn dure Audi een ander geparkeerd voertuig aan. Toen het slachtoffer voorstelde om er de politie bij te halen, vluchtte Marvin weg. Dat wordt bevestigd door de Brugse politie. In eerste instantie was het slachtoffer niet van plan officieel klacht in te dienen. Pas toen hij het arrogante gedrag van Marvin vaststelde, ging hij over tot een klacht.

Marvin (Temptation Island) pleegde vluchtmisdrijf:

Pas enkele uren laten kon de politie de Audi van Marvin onderscheppen. Uit een ademtest bleek dat de man had gedronken. Hij werd voor verhoor meegenomen naar het politiebureau en verbleef enkele uren in de cel. Ook zijn rijbewijs werd meteen voor zes uren ingetrokken. Op zijn Facebookpagina reageert Marvin scherp. “Het is een geldwolf die uit is op geld. Aan mijn auto is helemaal niks. Ik zit ook niet in de cel“, waarna hij uithaalde naar de krant die het artikel bracht. “WTF hoerenkrant”, staat er te lezen. Door de aanrijding moet Marvin zich binnen enkele maanden verantwoorden voor de politierechtbank in Brugge. Hij mag zich aan een fikse boete en rijverbod verwachten. Niet bevestigde bronnen stellen dat Marvin zich ook nog in andere criminele zaken moet verantwoorden.

(MM)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier