Marijke Cocquyt uit Tielt stopt na 25 jaar als voorzitter van Vriendenkring brandwondenpatiënten

28/04/17 om 11:05 - Bijgewerkt om 11:21

Nooit had ze durven denken dat het ongeval van zoon Bart zo'n impact op haar leven zou hebben. De brandwonden heelden, de vriendschap bleef bestaan. Nu al 25 jaar is ze voorzitter van de vzw Vriendenkring voor Brandwondenpatiënten. Maar daar zet ze nu een punt achter.

Het was emotioneel, het afscheid afgelopen zaterdag tijdens het jaarlijkse feest van de vzw Vriendenkring voor Brandwondenpatiënten in de Shamrock. "Ik heb het moeilijk gehad, ja. Toch zeker tijdens de statutaire vergadering die het feest voorafging", aldus Marijke Cocquyt. "Het is een grote stap die ik nu zet, als je weet hoeveel energie en werk ik in de Vriendenkring heb gestopt. Maar ik moet stoppen. Enerzijds omdat ik eindelijk werk wil maken van dat boek waarin ik wil vertellen over de mooiste momenten van de vereniging en anderzijds omdat ik de vzw wil zien evolueren zonder mij. Nu ik er nog ben, kan ik nog ingrijpen als het dreigt fout te gaan. Niet dat ik het verwacht hoor, ik heb met Tanja De Vylder een enorm goede opvolger, die gesteund wordt door een sterk bestuur."
...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!