Marie-José Ver Eecke overleden

Redactie KW

Op maandag 3 juli is Marie-José Ver Eecke rustig ingeslapen in Kortrijk. Ze was enkele maanden ziek geweest als gevolg van een tweede hersenbloeding die ze eind april kreeg.

Marie-José werd geboren in Bissegem en groeide er ook op. Ze was gehuwd met Arthuur Bekaert en woonde lange tijd in de Remi Vermandelestraat, tot het koppel vorig jaar verhuisde naar een serviceflat op Rietveld in Bissegem. Marleen (met Philippe Carrissemoux, Bissegem), Philippe (met Katrien Laridon, Bissegem) en Geert (met Ilse Blauwblomme, Bissegem) zijn de drie kinderen. Er zijn zes kleinkinderen en zeven achterkleinkinderen.

Marie-José was huisvrouw. Ze hield van taarten bakken en naaien en ook in de tuin werkte ze graag. Ze sprong ook graag eens bij om haar kinderen te helpen en genoot van het ontvangen van mensen. Marie-José zette zich ook jaren in voor de missiefeesten in Bissegem en motiveerde ook de hele familie om mee te werken. De uitvaartdienst vindt plaats op zaterdag 8 juli om 10.30 uur in de Sint-Audomaruskerk op Bissegemplaats in Bissegem.

(EDB – Begrafenissen Ingrid Rigole, Bissegem)