Mannenclub eet al vijf jaar om de drie maanden rosbief

De rosbief is klaar. Daarvoor zorgt Nico Feys. Dirk Dhaenens is voorzitter en de stichters van het eerst uur waren er graag bij: Marnix Vanhoutte, Yves Verschuere, Frank Vanwynsberghe en Geert Vandercruyssen. © MV
Redactie KW

Het is van 2010 geleden dat een groepje vrienden uit Deerlijk het idee uitwerkte om driemaandelijks een rosbiefavond te organiseren. Deze mannenclub vierde dinsdagavond zijn vijfde verjaardag.

Graag rosbief eten en houden van gezelligheid, het zijn de belangrijkste eigenschappen van de clubleden. Intussen zijn ze met zo’n veertig man, in het buurthuis in Sellewie hebben ze hun vaste stek. Tussen de clubleden ook veel slagers die met kennis van vlees voor de beste stukken rosbief zorgen. Na een aperitiefje volgt er steeds eerst tomatensoep met balletjes, en daarna de heerlijke rosbief. Met een dessertje wordt de feestavond afgerond.

Dirk Dhaenens is de huidige voorzitter en Geert Vandercruyssen bereddert mee de organisatie.

(MV)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier