Man van 59 jaar uit Waregem sinds woensdag vermist

02/04/15 om 17:33 - Bijgewerkt om 17:33

De federale politie heeft donderdagnamiddag een opsporingsbericht verspreid voor Werner Haeck, een 59-jarige man uit Waregem.

Man van 59 jaar uit Waregem sinds woensdag vermist

Op 1 april 2015 verliet de 59-jarige Werner Haeck zijn verblijfplaats in Waregem. Hij vertrok die woensdagochtend te voet, tussen 1 en 3 uur 's ochtends, en sindsdien is hij spoorloos.

Werner Haeck is normaal gebouwd en 1m63 lang. Hij heeft kort bruin haar en blauwe ogen. Hij was begin deze week gevallen en heeft een snijwonde op zijn neus, een blauw oog rechts en een gezwollen linkeroog.

Hij droeg een grijze pull, een zwarte werkbroek en zwarte werkschoenen. Hij heeft een dekentje bij zich met grijze, bordeaux en bruine kleuren en de afbeelding van een beertje.

Hebt u meer informatie over dit feit, gelieve dan contact op te nemen met de politie via het gratis nummer 0800 30 300. U kan ook reageren via email: opsporingen@police.belgium.eu.

Stem mee voor de Krak van je gemeente
Het voorbije jaar lieten heel wat mensen in jouw gemeente zich op een positieve manier opmerken. Krant van West-Vlaanderen ging op zoek naar deze mensen en nomineerde hen voor de Krak van jouw gemeente. Ontdek hier de Krak-kandidaten van jouw gemeente en breng jouw stem uit. Zo plaats jij hen mee op het podium dat ze werkelijk verdienen!

Meer nieuws uit

Lees meer over: