Man maakt zich bij vechtersbazen kenbaar als agent en krijgt zelf de volle lading

22/08/16 om 12:33 - Bijgewerkt op 23/08/16 om 06:33

Het slachtoffer hield er onder andere een gebroken oogkas aan over.

Man maakt zich bij vechtersbazen kenbaar als agent en krijgt zelf de volle lading

In de nacht van zondag op maandag heeft zich een vechtpartij voorgedaan in een café in Blankenberge. Een politieman - die op dat moment niet aan het werk was - was daar toevallig aanwezig en wilde tussenbeide komen. Hij maakte zich kenbaar als politieman, waarop de vechtersbazen zich tegen hem keerden.

Drie verdachten van de vechtpartij werden maandag voor de onderzoeksrechter geleid, melden het parket van Brugge en Philip Denoyette van de politiezone Blankenberge/Zuienkerke. Vier jonge twintigers konden dankzij camerabeelden worden ingerekend. Twee Bruggelingen en een Blankenbergenaar blijven aangehouden, de vierde verdachte mocht na het verhoor terug beschikken. Vrijdag beslist de raadkamer of de drie langer in de cel moeten blijven.

Het slachtoffer liep ernstige verwondingen op, onder andere een gebroken oogkas. De man is zeker de rest van de maand augustus werkonbekwaam.

(FJA)

Meer nieuws uit

Lees meer over:

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!