Man die omkwam bij busongeval in Malta is van Aarsele

Redactie KW

De 62-jarige Belg die omkwam bij het busongeval in Malta is Koen De Vrieze. Zoon van een bekende familie uit Aarsele, waar hij ook zelf lange tijd heeft gewoond. Nu woont hij in Semmerzake, een deelgemeente van het Oost-Vlaamse Gavere.

Koen De Vrieze was met zijn echtgenote Hilde De Vreese vanuit Charleroi opgestegen voor een toeristische trip naar Malta. Bij een rondrit met een dubbeldekker met open dak, werd hij getroffen door loshangende takken over de weg. Hij bekocht het ongeval met zijn dood.

Koen De Vrieze is een van de vier zonen uit het gezin van Noël De Vrieze en Marie-José Dewulf uit de Hogenhovestraat in Aarsele. Ze bouwden er een aardappelhandel uit, die later door Koen werd verdergezet.

Koen en zijn vrouw Hilde waren ook erg actief betrokken bij het sociale leven in Aarsele. Hij stelde de aardappelloods ook genereus ter beschikking voor allerhande activiteiten. Met de zaken ging het echter minder goed : de aardappelhandel moest zijn personeelsbestand afslanken en ging uiteindelijk over de kop. Daarna begon Koen De Vrieze het import- en exportbedrijf IMEX-trading, gevestigd in Waregem. In november 2016 ging hij met pensioen om van het leven te genieten met zijn kinderen, kleinkinderen en vrouw.

(ON/JRE)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier