Maldegem: "Best trots op de plaatsing van meerdere AED-toestellen"

21/01/16 om 13:00 - Bijgewerkt om 13:00

Voor Jeannine Lips kwam het nieuws van haar overwinning in de Krak-verkiezing als een grote verrassing. André Dhondt, de Maldegemse Krak van 2009, gaf haar tijdens een vergadering van de werkgroep Noord-Zuid het beslissende duwtje. "En ik kon ook onmiddellijk rekenen op de steun en medewerking van mijn twee dochters", glundert Jeannine, dé Krak van Maldegem. "De tamtam heeft intussen goed zijn werk gedaan: ik heb al een massa felicitaties gekregen!"

Jeannine Lips voelt zich pas gelukkig als ze met mensen kan samenwerken en mensen kan helpen. Dat was ook haar motivatie om na de basisschool in de richting van de zorgsector te gaan. "Toen ik in mijn verpleegstersopleiding zat, wist ik al dat ik met psychiatrische patiënten wilde werken. Ik heb een tijdje in het Elisabethziekenhuis in Sijsele gewerkt, maar omdat daar geen afdeling psychiatrie was, heb ik de overstap naar het AZ Sint-Lucas in Assebroek gemaakt."
...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!