Lo: "Elke ouder verdient de titel van krak"

21/01/16 om 13:02 - Bijgewerkt om 13:02

Natascha Meeuw (40) uit Lo is de nieuwe krak van Lo-Reninge. De voorzitster van de oudervereniging van Lo is daar heel blij mee. "Eigenlijk verdienen alle genomineerden deze titel", vindt Natascha. "De oudervereniging draait niet alleen om mij. Ik kan altijd rekenen op een groep enthousiaste ouders om mee te helpen", klinkt het.

Natascha Meeuw is al acht jaar lid van de oudervereniging van Lo, waarvan vijf jaar als voorzitster. "Ik was aangenaam verrast met mijn nominatie en ik ben dan ook superblij dat ik uiteindelijk de krak van Lo-Reninge ben", zegt Natascha. "Het is een mooie appreciatie en erkenning. Ik zet me ontzettend graag in voor de oudervereniging en de school en ik krijg er ook enorm veel van terug, maar de oudervereniging draait niet alleen om mij. Ik kan altijd rekenen op een groep enthousiaste ouders om mee te helpen. Ik heb enorm veel hulp van deze groep en ik ben hen dan ook heel dankbaar voor hun inzet. Zij verdienen allemaal de titel van krak, net als de andere genomineerden. Ik wil trouwens ook iedereen bedanken die voor mij gestemd heeft."
...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!