Lisa De Meester neemt deel aan de verkiezing van Miss België

© GF
Redactie KW

Lisa De Meester (19) uit de Hulstersestraat is kandidaat om Miss België te worden. Als finaliste van Miss West-Vlaanderen is de kans reëel dat Lisa straks meedingt naar het kroontje van mooiste vrouw van België.

Lisa belandde per toeval in de race naar de titel van Miss België. Enkele maanden geleden liep ze mee in een modeshow. “Daar kregen we flyers om ons in te schrijven voor de missverkiezing. Mijn vader vroeg zich af waarom ik niet zou meedoen en zo ben ik erin gerold”, aldus Lisa.

Ze nam dus deel aan de preselecties voor Miss West-Vlaanderen. Daar liet ze zien wat ze in haar mars had. Lisa: “Twintig West-Vlaamse meisjes mogen door naar de finale van Miss West-Vlaanderen en ik ben daar één van. De finale vindt op 9 september plaats in het Plopsa Theater.”

De Ooigemse zou graag de finale van Miss België halen. Ze wil niet per se het kroontje halen, maar wel enkele mooie ervaringen opdoen. “Er staan enkele leuke activiteiten gepland zoals een fotoshoot. We leren ook nieuwe mensen kennen. Ik zal dus een beetje mijn grenzen verleggen. Het kroontje hoef ik niet te halen. Ik doe het stap voor stap en ik zie wel waar ik zal geraken”, aldus Lisa. (NVR)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier