Lingeriezaak uit Lendelede veilt gesponsorde Anderlechtshirtjes voor Music For Life

Redactie KW

Dankzij een actie van BNP Paribas Fortis mocht Lingerie Ohlala uit Lendelede voor één dag hun plaats innemen als sponsor op de truitjes van voetbalclub RSC Anderlecht. Die truitjes worden nu geveild ten voordele van Music For Life.


Tot aan kerstavond organiseert Studio Brussel opnieuw Music For Life, de jaarlijkse goededoelenactie waarbij iedereen een eigen actie kan organiseren.

Dankzij een actie van BNP Paribas Fortis mocht Lingerie Ohlala uit Lendelede voor één dag hun plaats innemen als sponsor op de truitjes van voetbalclub RSC Anderlecht. Speciaal voor die ene match werden truitjes met hun logo aangemaakt. Dit zijn intussen echte collectors items geworden, vooral omdat de truitjes ook gesigneerd werden door de spelers van de landskampioen. In het kader van Music For Life veilt de lingeriezaak nu deze truitjes van Defour, Proto en co ten voordele van Think-Pink.

“In onze winkel worden we zeer frequent geconfronteerd met dames die getroffen werden door borstkanker”, legt Lot Decock uit. “We hebben dan ook een ruime keuze in lingerie en badmode voor dames met een borstprothese of die een reconstructie ondergaan hebben. Ook de gewone lingerie passen wij aan op vraag van de klant zodat men vaak hun vertrouwde merk van lingerie kan blijven dragen. “

De elf truitjes die in veiling gaan dragen de namen én handtekeningen van Proto, Deschacht, Najar, Suarez, Colin, Defour, Conté, Mbemba, Heylen, Tielemans en Mitrovic. De winkel doet op alle truitjes zelf een bod van 100 euro, wat dus meteen de startinzet is. Men kan tot 24 december bieden op www.lingerie-ohlala.be/nl/ik-doe-een-bod.aspx.

(FJA)