Liever uit eten met Koenraad Degroote (N-VA) dan een tuinkabouter van Bart De Wever

© BELGA
Redactie KW

Veertig politici van N-VA hielpen mee aan een online veiling ten voordele van Kom Op Tegen Kanker. Een etentje met de burgemeester van Dentergem leverde met voorsprong de meeste centen op.

Van de veertig N-VA-collega’s die zich veilden op eBay, zamelde burgemeester Koenraad Degroote van Dentergem het hoogste bedrag in voor de vier N-VA-fietsteams die tijdens het Hemelvaartweekend deelnemen aan de 1000 km voor Kom Op Tegen Kanker. Er werd maar liefst 1.495 euro geboden voor een etentje met hem. Dat is drie keer meer dan voor de gesigneerde gele tuinkabouter van Bart De Wever, die ook onder de hamer ging.

Daarnaast loopt nog een tweede actie. Vrije bijdrages zijn voor 10 mei welkom op BE97 1410 53854749 met vermelding van ”Kom op tegen kanker’. Ook hierbij zal de meest gulle schenker getrakteerd worden op een gastronomisch etentje met Koenraad Degroote. Tien andere deelnemers mogen een heemkundige publicatie verwachten. De bloemetjesverkoop voor Kom op tegen Kanker in Groot-Dentergem gaat dit jaar dan weer niet door.

(EVW – Foto Belga)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier