Lichterveldse Perskring stelt 23ste fotojaarboek voor

De Lichterveldse Perskring bracht opnieuw een fotojaarboek uit. We herkennen staand van links naar rechts Sam Vanacker, Kurt Desplenter, Johny Vansevenant en Johan Vandenbussche. Zittend: Frans Vanzieleghem, Nele Wybo en Benedict Wydooghe. © Foto Kurt
Redactie KW

De Lichterveldse Perskring heeft een nieuwe editie van ‘Lichtervelde in nieuwe prenten’ voorgesteld.

Het is al de 23ste keer dat de Lichterveldse Perskring, in samenwerking met de lokale heemkundige kring, een fotojaarboekje uitbracht. Het boek telt 112 foto’s en 144 foto’s, allemaal genomen door Kurt Desplenter, als persfotograaf ook actief voor onze krant en kw.be.

Het opmerkelijkste beeld? “De foto’s van Delfine Persoon, die in november 2016 teleurgesteld was na haar overwinning tegen de Arentijnse Ruth Stephanie Aquino in Zwevezele”, aldus Kurt. “Mijn favoriete beelden zijn die van Camping Saroma, de musical van De Burgersgilde. Omdat mijn dochter Frauke de hoofdrol speelde en omdat de harmonie een apart plaatsje in mijn hart heeft.”

Lichtervelde in Nieuwe Prenten 2016-2017 kost 17,50 euro en is verkrijgbaar bij leden van de heemkundige kring en de perskring, maar ook in dagbladhandel ‘t Hoekske.

(TV-foto’s Kurt)

Een sfeerbeeld uit de musical Camping Saroma, één van Kurts favoriete beelden.
Een sfeerbeeld uit de musical Camping Saroma, één van Kurts favoriete beelden.© Foto Kurt

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier