Lichtervelde wil winkelen in eigen gemeente stimuleren met Kadobon

Redactie KW

Het gemeentebestuur van Lichtervelde heeft dinsdagavond de ‘Lichterveldse Kadobon’ voorgesteld. Met deze bon wil de gemeente het winkelen in eigen gemeente stimuleren.

Deze geschenkbon met een waarde van 10 euro kan vanaf 6 december aangekocht worden op drie plaatsen in Lichtervelde: het gemeentehuis, Eurospar en Proxy Delhaize. De Lichterveldse Kadobon is één jaar geldig en kan besteed worden in tal van Lichterveldse handelszaken. “Voorlopig hebben een dertigtal zaken toegezegd, maar Peter Duyck en ikzelf zullen zeker nog de ronde doen in Lichtervelde”, aldus schepen van Lokale economie Wouter Marchand (CD&V).

De lijst met deelnemende handelaars zal te vinden zijn op www.lichtervelde.be en in de verkooppunten. De lancering van de Lichterveldse Kadobon kadert in het project ‘Kernversterkende maatregelen’ van het Agentschap Ondernemen. Om het project extra te steunen, zal de gemeente in de toekomst geboortepremies uitbetalen met deze geschenkbon. De bon zal ook gebruikt worden voor prijzen bij bebloemingswedstrijden en fotozoektochten. (TV)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier