Lichtervelde: "Altijd gestreefd naar gezinsmomenten"

21/01/16 om 13:04 - Bijgewerkt om 13:04

Onze lezers hebben Marc Denduyver uit de Burgemeester Callewaertlaan verkozen tot dé Krak van Lichtervelde. Marc is al achttien jaar voorzitter van de Lichterveldse Gezinsbond, maar hoopt eind dit jaar de fakkel te kunnen doorgeven. "Jonge krachten mogen zich zeker aanbieden."

Marc Denduyver is dé Krak van Lichtervelde. De echtgenoot van Carine Lamote en vader van Xander, Chiel en Phaedra is tevreden met de overwinning. "Krak worden is heel leuk", steekt hij van wal. "Het is een positieve erkenning voor je inzet in het socio-culturele leven van de gemeente. Dat ik won, was een aangename verrassing, al was ik méér verrast met mijn nominatie. Ik wil er wel aan toevoegen dat ik de titel van Krak niet alleen verdien. Die titel gaat naar mijn hele gezin uit, want zonder hun volledige steun kan je je onmogelijk dagelijks vrijwillig inzetten voor gelijk welke vereniging."
...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!