Levensechte dino ontdekt Kortrijk

De dino kon net binnen door de deuren van de K in Kortrijk. © foto TV
Redactie KW

Zaterdagmiddag werd Kortrijk opgeschrikt door een levensechte dinosaurus T-Rex. De dinosaurus ontplooide zijn lichaam aan de Veemarkt waar op dat moment ook een moto happening plaatsvond. Heel wat nieuwsgierige bezoekers kwamen kijken wat er aan de hand was.

Vooral voor de kinderen bleek het een leuke, maar ook schrikwekkende activiteit te zijn. “Ik was eerst geschrokken toen ik de dinosaurus zag maar vond het wel heel leuk. Hij zag er bijna ‘echt’ uit. Het doet me denken aan de films van Jurassic Park waar ik graag naar kijk“, vertelde Tijl uit Kortrijk.

Promostunt

De T-rex stond inderdaad gepland in het kader van de film die binnenkort in première gaat te Kinepolis Kortrijk. De dinosaurus is uiteraard ook geen echte dino maar een pop waarmee de nieuwste film ‘Jurassic World – Fallen Kingdom’ aangekondigd wordt.

Vader en dochter genoten van het gezelschap van de dino.
Vader en dochter genoten van het gezelschap van de dino.© foto TV

Ook voor de ouderen onder het publiek was het een stuk nostalgie die terugkeerde. De eerste film dateert al van 1993 en de kinderen die ermee opgegroeid zijn, zijn ondertussen tussen de 25 en 35 jaar. “Ik was hier toevallig om te shoppen maar vind het leuk dat dit net nu plaatsvindt. Mijn dochter is wel een beetje bang maar ze durfde er toch aan te komen.” Voor deze vader en dochter was het dus een stuk nostalgie overgeven aan de jonge generatie.

De kinderen van de Kortrijkse dansgroep waren toevallig in de buurt voor een fotoshoot. Het uitgelezen moment om in formatie met de dino’s op de foto te gaan.

De competitiegroep van de Kortrijkse Dansvereniging ging ook met de dino op de foto.
De competitiegroep van de Kortrijkse Dansvereniging ging ook met de dino op de foto.© foto TV

(TV – foto’s/video TV)

https://www.youtube.com/watch?v=DPvJuK_fZbo

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier