Leerlingen GO! Ieper azen op het staartje van hun directeur

Troyca Vandekerkhove, Joyce Denecker, Mighella Verkruysse, Peter Vanthuyne, Kimberley De Clerck, Cassandra Hillebrant, Elida Gutu en Chloë Vandecasteele staan klaar om hun directeur onder handen te nemen. © GO! Ieper
Redactie KW

De warmste week bij GO! atheneum Ieper wordt wel héél warm voor directeur Peter Vanthuyne.

De leerlingenraad van het GO! technisch atheneum Ieper daagt hun directeur uit. Als ze 1000 euro kunnen inzamelen voor Think-Pink België, dan gaat zijn vermaard staartje eraf. Directeur Vanthuyne begon als student 23 jaar geleden te sparen voor zijn ‘steske’ dat nu zal worden geveild.

Het fameuze
Het fameuze “steske” van directeur GO© GO! Ieper

Het evenement “Et alors, ê j’ol oar? Kappen for Life” vindt plaats op vrijdag 25 november 2016 vanaf 14u in het warmste Huis van de stad. Iedereen is er welkom en omstreeks 20u wordt de rekeningstand bekend gemaakt. Bij 1000 euro gaat het staartje er onverbiddelijk af.

De warmste week – Music for Life

Onze afdeling Haarzorg verwent er de bezoekers met een leuk kapsel en in de haarbar kan je terecht voor een heerlijk drankje en wordt er tal van animatie voorzien. Iedereen is er welkom voor een kapbeurt en dit alles ten voordele van Think-Pink België in het teken van de Warmste Week – Music for Life.

Think-Pink zet zich elke dag opnieuw in voor de strijd tegen borstkanker. Ze doen dit via eigen wetenschappelijk onderzoek, financiële steun aan lotgenoten, ondersteuning van borstklinieken en sensibiliserings- en bewustmakingscampagnes. Think-Pink ontvangt geen subsidies van de overheid of de farmaceutische sector. Daarom organiseren ze eigen evenementen zoals de Race for the Cure, en doen ze fondsenwerving via loop-, fiets- en wandelevenementen en werken ze graag samen met verenigingen en bedrijven die hun steentje willen bijdragen.

Je kan de actie steunen met een bijdrage op rekeningnummer BE67 1325 4724 9587, met vermelding: “Weg dermee – Think-Pink”.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier