KWB Zandvoorde sluit kookatelier af met sterrenmenu

Redactie KW

Onlangs vond de apotheose plaats van de kooksessies die KWB Zandvoorde organiseert. “

Elk jaar opnieuw krijgen hobbykoks die lid zijn van KWB Zandvoorde, de kans om zich voor die kooksessies in te schrijven”, zegt voorzitter Joeri Ameloot. “We startten in september en eindigden eind februari met de grote finale: een vijfgangenmenu. De cursisten stoomden dat menu klaar onder leiding van chef Bjorn Lamberts. ‘s Avonds schoven 120 genodigden aan tafel om de gerechten van onze hobbykoks te proeven.”

“Na het aperitief vergezeld van hapjes werd tonijn in een sesamkorstje gepresenteerd, gevolgd door een wintersoepje van gerookte makreel”, vertelt Jean-Michel De Schacht, begeleider in het kookatelier. “Na het visrolletje met gerookte zalm kregen de gasten eendenfilet met groentjes voorgeschoteld en als dessert werd geopteerd voor een chocoladefantasie.” (Foto JRO)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier