KW trakteert zaterdag in Izegem

16/09/16 om 08:55 - Bijgewerkt om 09:07

Krant van West-Vlaanderen komt naar je toe! We bijten de spits af op de zaterdagmarkt van Izegem en strijken zaterdag 17 september met onze foodtruck neer op de Grote Markt. U komt toch ook een kijkje nemen?

KW trakteert zaterdag in Izegem

Onder andere nieuwsmanager Jos Remaut en redacteur Philippe Verhaest zullen van de partij zijn. © Foto TV

Krant van West-Vlaanderen en De Weekbode Izegem willen zich nóg meer onder haar lezers begeven en daarom gaan we letterlijk de baan op.

Zaterdag 17 september houdt ons gezellige foodtruck halt op de zaterdagmarkt van Izegem, waar we pal op de Grote Markt onze tenten zullen opslaan. Van 8 tot 12 uur kan je ons een bezoekje brengen en genieten van een warme kop koffie, een frisdrankje of uiteraard een stevige Izegemse pint.

Bekende Izegemnaren

De hele voormiddag lang komen er bekende Izegemnaren langs, die we aan Het Groot Izegems Examen zullen onderwerpen. Benieuwd wat onder andere burgemeester Bert Maertens, cabaretier Karel Declercq of stadsfiguur Paul Berlamont te vertellen hebben? Je hoort het op de Grote Markt.

De hele voormiddag lang krijg je ook de kans om zélf op de voorpagina van Krant van West-Vlaanderen te prijken. Die unieke cover krijg je meteen mee naar huis.

Neem ook deel aan onze grandioze tombola. In onze krant van deze week vind je een deelnameformulier, dat je op de zaterdagmarkt kan afgeven. De winnaar gaat naar huis met een nagelnieuwe tablet van Samsung. U leest het: KW trakteert volop in Izegem en dat mag je niet missen!

Meer nieuws uit

Lees meer over:

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!