KW trakteert de lezers op de Jaarmarkt in Lichtervelde

21/09/16 om 15:04 - Bijgewerkt op 22/09/16 om 09:05

Krant van West-Vlaanderen en De Weekbode Torhout willen zich nóg meer onder hun lezers begeven en daarom gaan we letterlijk de baan op. Op zondag 25 september houdt onze gezellige foodtruck halt op de Jaarmarkt in Lichtervelde.

KW trakteert de lezers op de Jaarmarkt in Lichtervelde

Ook chef KW.be Lieven Mathys en coördinator Tim Vansteelandt van De Weekbode Torhout zullen zondag van de partij zijn. © Foto TV

Vanaf 10 uur kan je onze foodtruck op de hoek van de Marktstraat en de Vredestraat een bezoekje brengen en er genieten van een kop koffie, een frisdrankje of een stevige pint. De hele namiddag komen bekende Lichterveldenaren langs: schepen Steven Bogaert, de Blote Band Coverband, Miss Folklore Axelle Vandendriessche, persfotograaf Kurt Desplenter en oud-medewerker Gaston Missinne.

Win een fiets!

Je krijgt ook de kans om zélf op de voorpagina van Krant van West-Vlaanderen te prijken. Die unieke cover krijg je meteen mee naar huis. Neem ook deel aan onze grandioze tombola. In onze krant van deze week vind je een deelnameformulier, dat je op de Jaarmarkt kan afgeven. De winnaar gaat naar huis met een nagelnieuwe fiets van Minerva.

(TV-foto TV)

Meer nieuws uit

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!