KVLV uit Steenkerke schenkt deel van opbrengst moederdagontbijtmandjes aan Havenzate vzw uit Veurne

Redactie KW

Vrijdagavond werd tijdens het bedankingsfeest voor de leden en medewerkers aan de moederdagontbijtmandjesverkoop een cheque van 500 euro overhandigd aan Havenzate vzw uit Veurne. Er werden 900 ontbijtmandjes aan huis geleverd of afgehaald op de verdeelpunten in Steenkerke, Beauvoorde en Veurne.

Daarvoor werden alle medewerkers vrijdagavond door het plaatselijk bestuur van de KVLV bedankt en getrakteerd op een cocktailpresentatie door Franky Malbrancke verbonden aan de hotelschool van Koksijde. De leden van de KVLV zorgden voor een keuze aan kleine gerechtjes en tapas.

Havenzate vzw uit Veurne voorziet in verschillende woonvormen voor mensen met een verstandelijke handicap. Een aantal personen wonen in huisjes in de nabijheid van het hoofdgebouw. Er is huisvesting voor werkenden en niet-werkenden in verschillende leefgroepen. Ook wonen enkele bewoners in een zelfstandige woonvorm volgens het principe van beschermd wonen.

Het is de zeventiende keer dat de KVLV ontbijtmandjes verkoopt in Groot-Veurne. Telkens werd een deel van de opbrengst geschonken aan een goed doel.

(JT – Foto JT)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier