KV Kortrijk gaat op zoek naar de Warmste Supporter

De supporters van de Kerels kunnen hun groot hart nog eens laten zien. © VDB
Redactie KW

KV Kortrijk gaat samen met sponsor Iso Protect op zoek naar de Warmste Supporter, een actie ten voordele van het goede doel. Er wordt daarbij een oproep gedaan naar medewerking van de KVK-fans.

Zaterdag 21 oktober wordt het startschot gegeven van de campagne waarbij KV Kortrijk en sponsor Iso Protect op zoek gaan naar de Warmste Supporter. “We zoeken vier supporters die elk het peterschap voor een sociaal project op zich willen nemen“, zegt David Houthoofd van Iso Protect. “Het is de bedoeling dat het viertal op zoek gaat naar fondsen om hun project te ondersteunen. Wie het meeste geld heeft verzameld, wint. Wij zetten daar dan met ons bedrijf hetzelfde bedrag tegenover. De winnende supporter zal ook zelf nog een prijs in ontvangst mogen nemen.”

Projecten

De vier sociale projecten zijn het Homeless Team, het wandelvoetbal- en G-voetbalteam, de renovatie van de Sportschuur en Buurtsport. Op 26 december moeten de vier supporters, die zich achter hun project willen scharen, bekend zijn. Eind mei wordt dan ter gelegenheid van het tienjarig verblijf van KV Kortrijk in eerste klasse de winnaar bekendgemaakt. (CDW)