Kuurnse kindergemeenteraad verkoopt Ezelgem-shirts voor het goede doel

14/10/16 om 19:13 - Bijgewerkt om 19:10

De stunt van Kuurns burgemeester Francis Benoit op kermiszondag twee weken terug krijgt navolging. De kindergemeenteraad van Kuurne gaat de t-shirts met de Ezelgem-leuze te koop aanbieden.

Kuurnse kindergemeenteraad verkoopt Ezelgem-shirts voor het goede doel

Wie aan iedereen wil duidelijk maken dat hij of zij van Ezelgem afkomstig is, kan dat binnenkort doen aan de hand van een expressieve t-shirt. "Ik ben van Ezelgem! Gie wok?" prijkt op het zwarte shirt dat Francis Benoit aantrok op de kermisreceptie, een kleine twee weken geleden. In de dagen die daarop volgden, lieten tientallen Kuurnenaars blijken wel fan te zijn van de 'leutige' tekst. Kinderburgemeester Elle Engels en haar team sprongen op het idee en bieden de shirts nu te koop aan.

Vanaf volgende week kan wie dat wil een Ezelgem-t-shirt bestellen via de kindergemeenteraad. Eén t-shirt kost je 15 euro en de opbrengst van de verkoop gaat integraal naar het goede doel. De micro-onderneming van de Kuurnse kindergemeenteraad maakt begin volgende week meer details rond de verkoopactie bekend.

(OV - Foto Facebook Francis Benoit)

Meer nieuws uit

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!