Kurt Maddens uit Rumbeke maakt kalender met missen en modellen

Kurt Maddens centraal samen met enkele van de modellen voor zijn kalender. (Foto SB) © STEFAAN BEEL
Thomas Dubois
Thomas Dubois Editieredacteur De Weekbode Roeselare – Izegem – Tielt

Dinsdagavond vond de voorstelling plaats van de KMR-kalender, een kalender gemaakt door fotograaf Kurt Maddens uit Rumbeke. Op de kalender zien we onder andere Gouden Pump 2015 Shana Sonck.

Kurt Maddens uit Rumbeke is een amateur-fotograaf die in zijn vrije tijd ook op heel wat evenementen aanwezig is om kiekjes te schieten voor diverse media. “De voorbije twee jaren deed ik ook al fotoshoots voor een andere kalender voor het goede doel. Dit bracht me op het idee om zelf zo’n kalender in elkaar te steken”, vertelt Kurt.

Op de kalender prijken mensen uit de missen-, modellen- en mediawereld. In totaal kon Kurt elf modellen fotograferen. “Zij werkten allemaal met plezier vrijwillig mee aan dit initiatief. Niet zomaar, want de opbrengst van de kalender is ten voordele van Let Us Change, een organisatie die zich inzet voor straatkinderen en minderbedeelden in Ethiopië.”

We zien onder meer foto’s van onder andere Shana Sonck, vriendin van AA Gent-spits Laurent Depoitre én Gouden Pump, Jessy (bekend van The Mackenzie), Dina Rodrigues (zangeres uit Roeselare), Shirley Zeebroek (Miss Coast 2014) en Bibi Breuman (zangeres, Oh Oh Cherso). De kalender kost 5 euro en is onder andere te koop in Taptoe in Rumbeke of per mail via info@km-photography.be.

(TD)

Lees meer in Krant van West-Vlaanderen, editie De Weekbode Roeselare.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier