Kunst, koken en sport tijdens TerrasFestival in Waregem

Louise Gevaert, Nina Verhelst en Tijs Van Canneyt © HDV
Redactie KW

Op de Verde Site aan de Pijkstraat in Waregem vindt er begin augustus het TerrasFestival, plaats, een zevendaags spektakel dat alle kunstvormen samenbrengt

Tijdens de persbijeenkomst hebben de initiatiefnemers Nina Verhelst, Louise Gevaert en Tijs Van Canneyt dit spektakel dat plaatsvindt in de vier ruimtes van V-Art, georganiseerd door TL en Kunstturen aan het brede publiek voorgesteld.

“Wij nodigen iedereen van harte uit om zich te laten verrassen door dit groots evenement, waar alles mogelijk is. Verde Art – the art of being verde – is een plaats en ruimte waar iedereen terecht kan voor bedrijfsrecepties, conferenties, seminaries, tentoonstellingen enz. De plaats is een oorspronkelijke hoeve die werd opgekrikt tot een modern meesterwerk, een combinatie van oud en nieuw. Het is de derde editie van het kunstenfestival dat van start gaat op 6 augustus en loopt tot 23 augustus.”

“Tijdens de drie weekends zullen Japanners, Polen en twee Waregemnaars een combinatie brengen van mode, concert en poëzie en theater met een vleugje koken en sport”, aldus Nina Verhelst.

(YVW)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier