Krush Club in Oostende maakt plaats voor Flight 90

23/06/17 om 19:23 - Bijgewerkt op 24/06/17 om 23:14

Zaterdag opent het nieuwe partyconcept Flight 90 zijn deuren in de voormalige Krush Club aan het Kursaal in Oostende.

Krush Club in Oostende maakt plaats voor Flight 90

Zaterdag landt het partyconcept Flight 90 aan het Monacoplein. © Foto MF

Na acht jaar trekken Jan Mortelmans en Kevin Beirens de stekker uit hun Krush Club in het Kursaal. De club opende in juni 2009 de deuren. Jan en Kevin bouwden het voormalige OK-restaurant naast de ingang van het Kursaal om tot club. In een mum van tijd veroverde Krush Club een plaats in de Belgische clubscene. Tal van grote dj's namen plaats achter de dj-tafel. Het duo wil zich meer toeleggen op Ostend Beach, hun ander project. "Het afscheidsfeestje was best wel emotioneel. Jan en Kevin hadden het moeilijk tijdens de laatste avond", weet Axel Goudesone.

Straks ook vestiging in Kortrijk?

Dit weekend landt het nieuwe partyconcept Flight 90 op de locatie aan het Monacoplein. "Het concept houdt in dat we elke zaterdag naar een andere bestemming vliegen. Elke avond staat volledig in het teken van die locatie, we zetten enorm in op beleving. Zo vliegen we met de opening naar Cuba en zijn er mojito's en aangepaste gadgets voorzien. In de zomer zijn we elke donderdag geopend met het bekende concept Lust. Op zaterdag vliegen we dan naar een tropische bestemming met Flight To en van 14 juli tot 14 augustus zijn we ook elke vrijdag open met Happy Flydays, waarbij er happy hour is tussen 23.00 en 00.00 uur", aldus Axel.

De voormalige Krush Club werd deze week volledig gestript en onder handen genomen.

De voormalige Krush Club werd deze week volledig gestript en onder handen genomen. © MF

"De bedoeling is dat ik de club zal runnen. Achter de schermen blijf ik ook aan de slag bij Histoires d'O. Er is al een Flight 90 in Opwijk. Kortrijk komt in aanmerking om in het najaar te openen. Dan zouden er drie vestigingen van het concept zijn", klinkt het.

Mister V en B-Kay als residents

"De voormalige Krush Club werd deze week volledig gestript en onder handen genomen. Tot 250 mensen kunnen straks binnen. We willen in de eerste plaats een club voor Oostendenaars zijn. Onze resident dj's Mister V alias Mathias Vyvey en B-Kay alias Kevin van Bever zorgen voor de beste mix van hedendaagse top 40-muziek en r&b. Beide dj's hebben jaren ervaring en weten wat er leeft in Oostende. Ze kennen de stad en weten wat marcheert. Concurrentie met de lounge van het Kursaal verwacht ik niet, we hebben een ander concept", stelt Axel.

"De leeftijd op donderdag tijdens Lust is strikt +18. De leeftijd op vrijdag en zaterdag is +20. De toegang tussen 23 en 00 uur is gratis. Na middernacht betaal je 6 euro. Komende zaterdag knipt de burgemeester om 23 uur officieel het lint door en heet onze cabinecrew iedereen welkom. De komende weken plannen we promoacties met hostessen op de Zeedijk", aldus nog Axel Goudesone.

(MF - Foto MF)

Meer nieuws uit

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!