Kreeg overleden jongen drugs in zijn drankje in discotheek in Oostende?

28/04/14 om 15:46 - Bijgewerkt om 15:46

Bron: Kw

In de nacht van zaterdag op zondag is een jongen van 16 onwel geworden in een discotheek in Oostende, hij ging nog zelf naar de spoedafdeling, maar overleed daar.

Kreeg overleden jongen drugs in zijn drankje in discotheek in Oostende?

De 16-jarige Bjarn Dewulf ging zaterdagavond naar The Oh! in Oostende voor een avondje uit. Plots werd de jongen onwel en lieten zijn vrienden hem met een ambulance naar het ziekenhuis brengen. Bjarn was lijkbleek en begon te schudden en te beven. De jongen uit Waregem, die opgroeide in Ledegem, stapte nog zelf de spoed binnen, maar overleed enkele uren daarna, na twee hartaanvallen, hulp mocht niet meer baten. De ouders die meteen naar het ziekenhuis waren vertrokken, kwamen te laat om afscheid te nemen.

Tegen de dokters had Bjarn nog zelf gezegd dat hij vermoedde dat iemand drugs in zijn drankje had gedaan. Dat kan kloppen met de symptomen, maar het fenomeen komt zelden voor en ook de reactie is wel heel ongewoon. Duidelijkheid zal er vermoedelijk pas volgen na de autopsie.

Bjarn liep school in Brugge en was ook wielrenner.

(SVK/FV)

Meer nieuws uit

Lees meer over:

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!