Krak van Deerlijk Yves Verschuere gehuldigd in gemeentehuis

Onze KW-krak Yves Verschuere samen met zijn echtgenote en burgemeester Claude Croes tijdens de huldiging in het gemeentehuis. (Foto MV)
Redactie KW

Een attentie en een receptie in het gemeentehuis. Dit viel vrijdagavond te beurt aan Yves Verschuere, de Krak 2017 van onze krant voor Deerlijk.

Het gemeentebestuur lauwerde en beloonde ook andere inwoners. Zo de schrijvers van boeken, de zangers die een prijs of bijzondere vermelding wonnen, de beste starters als zelfstandige. Onze Krak werd als eerste gehuldigd en de burgemeester vertelde over de vroegere huldiging in het provinciaal huis.

Yves Verschuere werd geboren op 28 oktober 1967, is gehuwd met Kathleen Deleersnyder en woont in de Meynaertkouter op de Molenhoek. Hij is vader van twee zonen: Jorn (24) en Jari (20). In zijn vrije tijd heeft hij een lange lijst van zaken waarvoor hij zich inzette. Thuis is hij de man aan het kookfornuis en bij de Chiro was hij vorige zomer aan de tiende (en laatste) maal kampkok toe. Hij is actief in en voor jeugdbewegingen, straatfeest en in het culinaire. Maar Krak worden was een lange droom die in vervulling ging. (MV)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier