Kortrijks IT-bedrijf Savaco ondersteunt derde editie van Levensloop Kortrijk

Op de foto zien we van links naar rechts Koen Bytebier, Carl Sabbe, Rik Vandemoortele, Mathias Sercu, Jürgen Catry, Lize Feryn en Stefaan Lammertyn. © ICK
Redactie KW

Op zaterdag 10 en zondag 11 september vindt de derde editie van Levensloop Kortrijk plaats op de Lange Munte.

Levensloop Kortrijk is een feestelijk evenement waarbij het vierentwintig uur draait rond solidariteit en fondsenwerving voor de strijd tegen kanker. Meter en peter van deze derde editie zijn Lize Feryn en Mathias Sercu.

Het Kortrijkse IT-bedrijf Savaco, dat dit jaar haar 25ste verjaardag viert, zal als één van de hoofdsponsors het evenement ondersteunen. Rik Vandemoortele, CEO van Savaco : “We willen niet alleen passief financieel sponsor zijn. We willen ook met een Savaco-delegatie actief deelnemen en 24 uur meelopen om alle vechters een hart onder de riem te steken. We doen hierbij nog een speciale oproep aan onze klanten. We nodigen hen graag uit om mee te lopen met het Savaco-team. Het inschrijvingsgeld van tien euro nemen we voor onze rekening. Zo brengen we medewerkers en klanten samen op dit unieke event en hopen we finaal een mooi bedrag te kunnen sponsoren.”

(ICK)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier