Kom op tegen Kanker Kortrijk zoekt extra vrijwilligers

© Facebook Kom op tegen Kanker
Redactie KW

Op 15, 16 en 17 september organiseert Kom op tegen Kanker opnieuw haar Plantjesweekend. Voor de 23ste editie is de Kortrijkse afdeling nog op zoek naar extra helpende handen.

Doris Verlinde van Kom op tegen Kanker Kortrijk roept iedereen op bij te dragen aan de strijd tegen kanker. “Wij zijn nog volop op zoek naar extra vrijwilligers voor ons jaarlijks Plantjesweekend. Tijdens het derde weekend van september kan iedereen – al is het maar voor enkele uurtjes – helpen op een vaste verkooppost aan een supermarkt bijvoorbeeld of mee van huis tot huis trekken”, zegt Doris.

“Daarnaast kan je ook zelf een voorverkoop organiseren bij familieleden en vrienden of je collega’s op het werk. Wie dat wil, kan daarvoor bij ons een intekenlijst krijgen.”

Wie zich wil inzetten tegen kanker kan contact opnemen met het secretariaat van Mozaïek via 056 37 16 15 of op het e-mailadres kotk@vcmozaiek.be. Ook bij Doris Verlinde zelf, op het gsm-nummer 0486 20 21 28 of via doris.verlinde@skynet.be kan je je engageren.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier