Knokke-Heist stelt nieuwe culinaire gids voor

24/01/18 om 16:28 - Bijgewerkt om 16:26

Samen met burgemeester Lippens en schepen van Toerisme Wittesaele stelden een rijtje topchefs de nieuwste uitgave van 'Knokke-Heist & omgeving telt 24 culinaire sterren' voor.

Het ideale adres om een hoogstaand culinair boek voor te stellen is het Italiaanse restaurant Gellius, gevestigd in het Knokse station. De smaakvolle Italiaan is uniek in zijn vak. Gellius is het tweede restaurant van chef Allessandro Breda die een ster behaalde in zijn vestiging in Oderzo in het Italiaanse Veneto. De keukenfreak zorgde voor een gepast sfeervol kader en de allerlekkerste hapjes. "Lekker eten is een troef voor onze badstad", onderlijnde schepen van Toerisme Anthony Wittesaele die al de topchefs ...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!