Knack Roeselare wil kansarme jongeren laten proeven van volleybal

Redactie KW

Knack Volley organiseert een Kerstdiner en een Benefietmaaltijd om kansarmen, jongeren en anderen die een heel speciale strijd leveren, een steuntje in de rug te geven.


Op 28 december organiseert Knack Volleybal Roeselare n.a.v. de bekerwedstrijd tegen Asse-Lennik, heteerste Kerstdiner ten voordele van De Sportbank. Dit is een initiatief, dat uitgaat van het Streekfonds, om kansarme jongeren de mogelijkheid te geven te volleyballen. Het Streekfonds zet zich onder meer ook in voor de organisatie ‘een Hart voor West-Vlaanderen’.

Op 28 februari is er dan een Benefietmaaltijd, n.a.v. de competitiewedstrijd tegen Haasrode-Leuven, ten voordele van De Mantel vzw, een organisatie die zich inzet voor palliatieve zorg en stervensbegeleiding. Die begeleiding wordt gegeven aan volwassenen maar ook aan jongeren.

Steun en respect

“Alle betrokken partijen rond Knack Volleybal zetten hun beste beentje voor en willen zo hun steun, hulp, begrip en respect betuigen voor zij die niet in de spotlights komen”, stelt directeur Dirk Specenier. “Want zij spelen iedere dag opnieuw hun gevecht, hun wedstrijd.”

>> Inschrijven voor het Kerstdiner en de Benefietmaaltijd kan via: office@knackvolley.be of bellen naar 051 23 89 35