Kind en Gezin Kortrijk rolt gigantisch deken uit voor gezellige picknick

© JVGK
Peter Van Herzeele
Peter Van Herzeele Medewerker KW

Kind en Gezin Kortrijk organiseerde een picknick als afsluiting van de wekelijkse ontmoetingsmomenten met de gezinnen. Het picknickdeken dat Kind en Gezin, ouders en lokale partners samen breiden en haakten stond centraal.

Kind en Gezin Kortrijk organiseert wekelijks ontmoetingsmomenten voor ouders met kinderen tot 3 jaar. Tijdens deze momenten kunnen ouders elkaar ontmoeten en ervaringen uitwisselen, terwijl de kinderen spelen. Als afsluiter organiseerde Kind en Gezin een grote picknick op een gigantisch deken.

Dit picknickdeken staat symbool voor hun verbondenheid. Picknicken is gekend in alle culturen, een deken niet. De gemeenschappelijke factor bij ons is kind, gezin en ouders”, duidt verpleegkunde binnen Kind en Gezin Ilse Huys, die instaat voor Ontmoeting.

De voorbije maanden breiden en haakten de vrijwilligers en het team van Kind en Gezin, ouders, kinderopvang H. Hart, de breiclub van Buurtcentrum Overleie, en de leerlingen en de praatgroep van het Sint-Amandscollege Noord het groot picknickdeken.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier