KFC Izegem pakt uit met Comedy Night

© WC
Redactie KW

KFC Izegem pakt op vrijdag 22 april uit met KFCI Comedy Night. Plaats van het gebeuren is het Stedelijk Muziekauditorium. Op de affiche bekende namen als Steven Mahieu en Gili.

Op vrijdag 22 april organiseert het bestuur een Comedy Night. Zij zijn er in geslaagd om enkele grote namen naar Izegem te lokken. Gili, de West-Vlaming is geen komiek, noch een doordeweekse goochelaar, maar een mentalist. Hij brengt zijn shows altijd op een verrassende, maar ook grappige manier en is hier dus zeker op zijn plaats. Gili voorstellen hoeft nauwelijks, zijn talrijke tv-optredens leverden hem over heel Vlaanderen bekendheid op.

De tweede man het rijtje is opnieuw een West-Vlaming, Steven Mahieu. Na zijn eerste show, Mahieustueus is er nu Maniak waarmee hij rondtoert. Ook zijn derde show staat al in de steigers, maar eerst laat hij Izegem nog eens meegenieten van Maniak.

Twee formules

In het Stedelijk Auditorium in de Kruisstraat zijn er zowat 330 plaatsen. De deuren gaan open om 19.30 uur, om 20 uur start het optreden. Voor de basisformule betaal je 15 euro, tijdens de pauze, voor en na het optreden kun je er uiteraard iets nuttigen. Er is ook een vip-formule voorzien met doorlopend buffet, verzorgd door Barbecook. De vips krijgen gereserveerde plaatsen, tijdens de pauze is er een gebak en cava. Tickets daarvoor kosten 45 euro. (WVS)

Vrijdag 22 april KFCI Comedy Night in Stedelijk Muziekauditorium, Kruisstraat 13 Izegem. Kaarten aan 15 euro of 45 euro (vip) zijn te verkrijgen in de KFCI-kantine, Verso en café Koornmarkt.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier